24 ГОДИНИ 7 ДНІВ НА ТИЖДЕНЬ

цілодобовий

ЕВАКУАТОР

Працюємо БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ швидко та недорого по всіх районах міста.

Якщо вам необхідно викликати евакуатор у Києві дешевий, то «Евакуатор Експрес» має стати вашим вибором. Наша компанія вже довгі роки заслужений лідер на ринку викликів спеціалізованої техніки у столиці (Оболонь, Троєщина, Поділ, Дарниця, Позняки, Печерськ, Голосіїво, Борщагівка) та найближчих до нього населених пунктів.

Техдопомога необхідна при поломці вашого автотранспортного засобу, яка часом виникає на маршруті не лише київськими дорогами, а й трасою. Недорогий евакуатор Київ прибуде на місце виникнення скрути протягом 30 хвилин. Достатньо оформити заявку на сайті або здійснити телефонний дзвінок.

Image

ЕВАКУАТОР ЕКСПРЕС

Цілодобово БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ недорого та швидко. Дешевий евакуатор поруч із Вами.

легковий
транспорт

водний
транспорт

міні
спецтехнику

мото
квадроцикли

Цілодобові послуги евакуатора

Якщо ваш автомобіль не може самостійно пересуватися, то рекомендуємо замовити послуги евакуатора в столиці. Цілодобова служба евакуації готова прийняти ваш дзвінок у будь-який час доби та незалежно від пори року. Завдяки розширеному штату співробітників та постійної наявності механізмів для автоперевезення на київських проспектах та біля станцій метро завжди оперативно прибуваємо за названою адресою.

Після дзвінка до вас буде направлено найближчий евакуатор. Наші спеціалізовані автомобілі регулярно курсують основними київськими вулицями, завдяки чому нам вдається оперативно реагувати на потреби людей, які виникають в евакуаційних послугах.

Наші переваги

Звернувшись до компанії - можете розраховувати на такі переваги:

  1. Дешевий евакуатор прибуде до вас якнайшвидше;
  2. Легко надійти техдопомогою протягом 24 годин цілий рік;
  3. Грамотний підхід до переміщення авто. Не потрібно автовласнику переживати через процес навантаження та подальше перевезення вашої машини. Досвідчені фахівці майстерно зроблять всі необхідні дії;
  4. Евакуація вашого транспортного засобу проводиться на будь-яку відстань;
  5. Якщо вам потрібно заплановане перевезення (вивезення з порту, при покупці авто в іншому місті), то необхідний за технічними параметрами спецмашину можна замовити заздалегідь.

Всі співробітники компанії мають належний досвід та щороку підвищують свій рівень кваліфікації. Підприємство має власний парк евакуаторів, тому ми працюємо без посередників, що позитивно позначається на кінцевій ціні замовника. Вся спецтехніка проходить обов'язкову процедуру технічного огляду перед виходом на лінію – ви можете не переживати, що автомобіль може вийти з ладу у невідповідний момент. Міська служба евакуації йде в ногу з часом та впроваджує у свою діяльність нові технології. Знаходження евакуаторів у міських точках, де найінтенсивніший рух робить нашу роботу оперативною.

Низька вартість евакуаційних послуг організації пов'язана з тим, що ми маємо власну техніку, яка не потребує додаткових витрат, а посередники виключені з ланцюжка наших взаємин із клієнтами. Важливо - ми підбираємо для кожного замовлення найбільш підходящий тип спецтранспорту - не потрібно буде переплачувати за дорогу машину для транспортування клієнтського авто.

Image

Необхідна техдопомога?

Шукайте дешевий евакуатор?

НИЗЬКІ ЦІНИ ТА ТАРИФИ

Ціни по місту від 700 гривень

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД

Тариф та ціни розраховуються індивідуально

Адресна доставка

Доставляємо авто на вказану адресу

ПОДАЧА НА ВКАЗАНИЙ ЧАС

Подача евакуатора на вказаний Клієнтом час та місце

Замовити евакуатор у Києві

Щоб скористатися послугами автоевакуатора, сьогодні достатньо телефоном залишити замовлення онлайн на сайті організації або зателефонувати за вказаними телефонами. Наші оператори приймуть повідомлення - надішлють клієнту евакуатор, який підходить за технічними властивостями. Для цього необхідно буде вказати диспетчеру таку інформацію:

  • Контактна особа, з якою обговорюватимуться деталі заявки;
  • Точне місцезнаходження пошкодженого автотранспортного засобу (його адреса або помітні розпізнавальні знаки);
  • Характер пошкодження автомобіля – можливість його буксирування;
  • Марка автомобіля, його колір плюс державні номери;
  • Кінцева адреса, куди потрібно буде перевезти ваш автотранспортний засіб.

Для автоперевезення 100% будуть потрібні документи, що підтверджують право використання машини. Сьогодні існує безліч пропозицій щодо евакуації автотранспортних засобів по місту. Рекомендуємо звертатися до спеціалізованих підприємств, а не до приватних осіб. Ця рада ґрунтується на документальному супроводі угоди. У разі пошкодження машини під час перевезення автолюбителю буде відшкодовано матеріальні збитки зі страховки. Але ці випадки практично виключені, тому що в компанії працюють досвідчені та ввічливі водії, а парк спецтехніки оснащений новою спецтехнікою.

ЦІНИ ТА ТАРИФИ

МОТОЕВАКУАТОР

  • Перевезення мотоциклів
  • квадроциклів
  • багі та трайків
  • Ціна: від 700 гривень

АВТОЕВАКУАТОР

  • Переміщення авто
  • пікапів, джипів,
  • автоприцепів
  • Вартість: від 800 гривень

ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТЕХНІКИ

  • доставка спецтехніки
  • перевезення тракторів
  • переміщення міні техніки
  • Таріф: від 1000 гривень
Image

Виклик евакуатора цілодобово

ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗАРАЗ!

or

Назвіть адресу або коордінати

FAQ. Питання відповідь

Як викликати евакуатор?

Щоб викликати евакуатор зараз достатньо одного дзвінка по телефону диспетчеру для уточнення нюансів навантаження, розвантаження, точки доставки, наявності документів на машину.

Скільки коштує дзвінок?

Вартість виклику евакуатора у Києві формується з трьох пунктів: Ціна подачі – від 440 гривень; Мінімальна вартість за кілометр 14 грн; Наявність технічних проблем, нюансів – блокування керма чи кпп, заблоковане колесо, авто перекинулося, ін. Повну ціну можна уточнити одним дзвінком до диспетчера служби.

Час подачі евакуатора

Максимальний час подачі автоевакуатора становить від 15 до 30 хвилин при вільному трафіку у Вашому районі.

НАШІ КООРДИНАТИ

Евакуатор Експрес
Левка Лук'яненка вулиця 13 а
04212 Київ, Україна
Телефон:+380685120202
Наші координати
50.512188 N 30.489986 E
Евакуатор Експрес. Київ

мапа сайту

Позвонить